Stap 1: Wat wilt u ermee doen?

Stel u zelf de vraag hoe u op vakantie gaat? Wordt het een zomervakantie of op wintersport?

Of beide? Met hoeveel personen gaat u reizen? Welke bus past bij uw budget en hou rekening met de lengte.

Stap 2: Aanschaf Bus

Leuk! U heeft de keuze gemaakt om een bus aan te schaffen. Denk dan vooral ook aan de volgende zaken.

Kilometerstand en de leeftijd van de bus in combinatie met de vraagprijs.

Houdt er rekening mee dat er (waarschijnlijk) nog BPM moet betaald worden.

Stap 3: Bouw tot Camper

TOP! U heeft een bus aangekocht, dan wordt het snel tijd om deze om te bouwen tot bus camper. De motorrijtuigenbelasting zijn namelijk niet goedkoop wanneer je een bestelbus in privé bezit hebt.

Gratis advies:

  • Contacteer verschillende bouwers, op die manier kunt u offertes vergelijken.
  • Kies de camper bouwer waar u het beste gevoel bij heeft, wanneer u de kans heeft kijk al even binnen in een project die ze gemaakt hebben.

Stap 4: Afhalen van uw Unieke Bus Camper

U heeft gekozen om u droom camper te laten bouwen door een gespecialiseerde firma. Zodra de camper volledig klaar is en afgewerkt kunt u direct op reis vertrekken en genieten van uw unieke bus camper.

Wij gaan samen aan uw droomcamper bouwen

Super leuk dat u voor ons heeft gekozen, we kijken er naar uit om uw droom camper werkelijkheid te zien worden. We gaan met elkaar aan tafel, we maken samen een ontwerp en bespreken uw wensen. Daarna gaan we aan de slag om het ontwerp digitaal uit te werken. Deze krijgt u binnen 10 werkdagen zodoende u alles nog eens kan controleren.

Voorschot

Het ontwerp is goedgekeurd en we hebben een prijs besproken, nu gaan we een datum vastleggen en wordt er een voorschot betaald van 25% zodoende u en wij het in onze agenda noteren.

Start inbouw

U komt uw bus bij ons brengen en we spreken nog een keer alle stappen en wensen door. U hoeft geen stress te hebben uw bus is bij ons in zeer goede handen. De 2de betaling 2/4 (of de helft van de totaalsom wordt nu voldaan.

Wat tijdens de ombouw

Tijdens de ombouw houden wij nauw contact via whatsapp en telefonisch, wanneer de “ruwbouw” is afgerond nodigen wij u graag uit zodoende we alles nog eens rustig kunnen overlopen met het genot van een drankje. Is er ondanks het ontwerp toch iets niet helemaal naar uw verwachtingen dan kunnen er nu in overleg nog eventuele aanpassingen gedaan worden.

Het is en blijft uw bus en wij willen dat u tevreden bent en blijft. Nu wordt de 3de aanbetaling gedaan ( 3/4 van het totaalbedrag) is nu voldaan.

Oplevering

Indien gewenst kan er na de tussentijdse check nog een extra controle moment worden ingepland, maar het liefst gaan we zo snel mogelijk door naar het eindresultaat! Zodra de bus klaar is nodigen we u uit om uw bus camper in ontvangst te nemen en dat doen we uiteraard met een glaasje bubbels. Uw droom camper is gerealiseerd en staat klaar om de wereld te ontdekken. De laatste betaling 4/4 wordt nu voldaan.

Wilt u ons graag persoonlijk spreken of heeft u nog enkele vragen?

Neem contact met ons op via whats app of telefonisch via onderstaand gsm nummer:

T: 0031(0) 6 18 11 80 83