Hoe gaat dat in zijn werk een bus camper op maat laten maken bij Camperbouw Zeeland? Met onze jaren ervaring zien wij vaak bij onze klanten dat het overweldigend kan zijn omtrent keuzes maken en de juiste bus te vinden. U bent enthousiast en wilt graag een bus camper laten bouwen maar u heeft nog geen bus? Dat is voor Camperbouw Zeeland zeker geen probleem, meer dan 90% van onze klanten hebben nog geen bus wanneer ze bij ons terecht komen, zolang wij weten welke lengte en hoogte de bus heeft kunnen wij daarop tekenen en met u mee denken.

Graag leggen wij u uit in een stappenplan hoe wij samen van het idee in uw hoofd de perfecte droomcamper wordt geboren.

Graag nodigen wij u uit voor een eerste gesprek bij ons in de werkplaats en stellen wij Camperbouw Zeeland voor.

Op basis van ons eerste gesprek krijgt u van ons een digitaal ontwerp. Dat vinden wij zelf ook altijd super. Zo krijgt een idee vorm en wordt visueel.

Samen overlopen we nog even het ontwerp, uit ervaring wordt er in deze fase nog enkele wijzigingen aangebracht en krijgt u van ons een aangepaste impressie.

De klik is er en wij mogen uw droomcamper gaan bouwen. U ontvangt van ons een orderbevestiging en nemen uw camper mee in onze planning wanneer het voorschot is voldaan.

Wanneer u nog geen bus heeft dan gaan we samen op zoek naar de geschikte bus om er een unieke camper van te maken.

YES! Een kleine vreugdekreet, uw bus rolt onze werkplaats binnen en we kunnen starten aan een uniek project. Regelmatig krijgt u van ons foto’s van de vorderingen.

Wij zorgen voor de goedkeuring bij RDW en uw unieke camper bus wordt geboren. Naast de veiligheidskeuring vragen wij ook het kwarttarief voor u aan.

Nog een grotere YES! Het is zover u mag uw prachtige camper bus ophalen en bewonderen. Stap maar in en maak mooie momenten.

Bedankt voor het vertrouwen.

Hartelijke groet,

Niek en Wendy